Konya'da üç kişi bir kadına işkence yaptı

Konya'da biri erkek ikisi kadın olmak üzere üç kişi tarafından işkenceye uğradığını söyleyen Demet A., polise giderek şikayetçi oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Konya'da yaşayan Demet A., eski patronu Murat Demirci, nişanlısı Sara Demir ile arkadaşları Tuğba Demir tarafından işkenceye uğradığını belirterek şikayetçi oldu. 

Demet A., polisteki ifadesinde söz konusu şahıslar tarafından bir rezidansa götürüldüğünü, elleri  bağlanarak saatlerce darp ve işkenceye maruz kaldığını anlattı.

'İŞKENCE EDİP KAMERAYA ÇEKTİLER'

Haber Global'de yer alan habere göre, Demet A. eski patronu Murat Demirci ile buluştu ve birlikte Demirci'nin arabasına bindiler. Daha sonra araca, Demirci'nin nişanlısı Sara Demir ve arkadaşı Tuğba Demir bindi. Demet A., ifadesinde arabada ellerinin bağlandığını, daha sonra bir rezidansa götürüldüğünü, burada iki saat işkenceye maruz kaldığını belirtti. İşkence anlarının Sara Demir ve Tuğba Demir tarafından kayda alındığını ifade eden Demet A., aynı zamanda şehri ailesi ile birlikte terk etmesi için tehdit edildiğini söyledi. 

Sara Demir ise ifadesinde işkence iddialarını kabul etmeyerek "Darp olayını kameraya çekmedik" dedi. Tuğba Demirci de "Sara ve Demet karşılıklı birbirlerini darp ettiler. Ne ile vurduklarını görmedim. Olayı kameraya kaydetmedim" ifadelerini kullandı.

Demet A.'nın ifadesinin ardından soruşturma savcısı, M.K. adlı kadına işkence yaptıkları iddiasıyla tutuklanıp, haklarında altı ayrı suçtan 37'şer yıl hapis cezası istemiyle iddianame hazırlanan Murat Demirci, nişanlısı Sara Demir ve arkadaşı Tuğba Demirci'ye ait beş cep telefonunun incelenmesini istedi. Siber Suçlarla Mücadele Şubesi'ne gönderilen cep telefonlarında işkence kaydı olup olmadığı incelenecek. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler işkence Konya