Komedyen Norm Macdonald öldü

Kanadalı komedyen Norm Macdonald, 61 yaşında kanserden öldü. Macdonald'ın yapım ortağı ve arkadaşı Lori Jo Hoekstra, "Norm çok özlenecek" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kanadalı komedyen Norm Macdonald, 61 yaşında öldü. Dokuz yıl önce kanser teşhisi konulan Macdonald'ın yapım ortağı ve arkadaşı Lori Jo Hoekstra, komedyenin uzun süredir kanserle mücadele ettiğini söyleyerek, "Teşhisin, izleyicilerini veya sevdiklerinin görüşünü etkilemesini hiç istemiyordu. Bir keresinde, ‘Bir şaka sürpriz bir şekilde kişiyi yakalamalı, hiçbir zaman dalkavukluk şeklinde olmamalı’ diye yazmıştı. O hiçbir zaman dalkavukluk yapmadı. Norm çok özlenecek" ifadelerini kullandı. 

Macdonald, 1992 yılında Roseanne Barr’ın sitcom’u 'Roseanne'in yazar kadrosuna katılmıştı. 1994-1998 yılları arasında televizyon programı Saturday Night Live'ın (SNL) 'Weekend Update' isimli skecinde sunuculuk görevini üstlenen komedyen, burada yaptığı David Letterman, Larry King, Burt Reynolds, Quentin Tarantino gibi isimlerin taklitleriyle de biliniyordu. (DIŞ HABERLER)