Komedyen Kathy Griffin: Hiç sigara içmediğim halde akciğer kanserine yakalandım

Oyuncu ve komedyen Kathy Griffin akciğer kanserine yakalandı. Haberi sosyal medyadan duyuran Griffin, akciğerinin bir bölümünün alındığını ancak iyi olacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'li oyuncu ve komedyen Kathy Griffin sosyal medya hesaplarından, akciğer kanserine yakalandığını duyurdu. Pazartesi günü akciğer kanseri ameliyatı olan ve sol akciğerinin yarısının alındığını belirten sanatçı, doktorların tamamen iyileşebileceği ve hatta kemoterapiden kaçınabileceği hakkında "çok iyimser" olduğunu söyledi.

60 yaşındaki Griffin, sosyal medyada yaptığı açıklamada tıbbi kontrollerin önemine değinerek, "Evet, hiç sigara içmemiş olmama rağmen akciğer kanseriyim! Doktorlar, kanser birinci aşama olduğu ve sol akciğerime yerleştiği için doktorlar çok iyimser. Umarım bundan sonra kemoterapi veya radyasyon olmaz ve normal şekilde nefes alabilirim. Bir ay ya da daha kısa süre içinde normal rutinine dönmeyi bekliyorum. Müthiş bir dört yıldı. İşe geri dönmek, sizleri eğlendirmek ve güldürmek. İyi olacağım. Tabii ki Covid-19 aşılarımı oldum. Aşılanmamış olmanın sonuçları daha ciddi olurdu. Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin” ifadelerini kullandı.

Griffin, 2017 yılında eski ABD Başkanı Donald Trump’ı temsil eden kesilmiş bir kafa tutarak çektirdiği bir fotoğraf nedeniyle tepki çekmişti. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)