Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 'kaçak' moloz dökerken görüntülendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin, hafriyat atıklarını İzmit Belediyesi’nin arazisine kaçak bir şekilde döktüğü öne sürüldü. İzmit Belediyesi'nin personeli durumu fark edince fotoğraf ve video çekti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Kadıköy Mahallesi’ndeki Atatürk Bulvarı’nda gerçekleştirdiği yenileme çalışmaları esnasında hafriyat atıkları çıkarttı. Belediye, çıkan atıkları kaçak bir şekilde İzmit Belediyesi'nin arazisine dökerken görüntülendi. İzmit Belediyesi'nin 'Modern Hayvan Pazarında' görev yapan personeli durumu fark edince fotoğraf ve video çekti.

'BURAYA DÖKÜLMESİ SÖYLENDİ'

ANKA Haber Ajansı'nın aktardığına göre, moloz dökerken yakalanan sürücü ise kendisine atıkların bu bölgeye dökülmesi yönünde bilgi verildiğini ifade etti. İzmit Belediyesi çalışanları olayı görüntüledikten sonra Kocaeli Büyükşehir logolu kamyonun sürücüsünü uyardı.

'YALANLARINIZI İFŞA EDECEĞİZ'

İzmit Belediyesi yetkilileri ise gerekli incelemeleri yapıp olay hakkında tutanak tuttu. CHP'li İzmit Belediyesi'nin arazilerine daha önce de hafriyat dökülmüş ve sosyal medyadan 'Çöplüğe çevirdiniz' şeklinde paylaşımlarla İzmit Belediyesi suçlanmıştı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Kumpaslarını ve yalanlarınızı ifşa etmeye devam edeceğiz” dedi. (HABER MERKEZİ)