Koca 'açıklama yapacağım' dedi, 23 Nisan videosu paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "15 dakika sonra bir açıklama yapacağım" dedi. Belirttiği saatte bir çocuğun 23 Nisan dolayısıyla bakanlık koltuğunda yaptığı açıklamayı paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugün önce Twitter hesabından "bir açıklama yapacağına" ilişkin mesaj paylaştı. Bakanın mesajı merak uyandırdı, televizyonlar alt yazı ile mesajı duyurdu. 

Ancak Sağlık Bakanı, açıklama yapacağını söylediği 16.15'de 23 Nisan dolayısıyla bakanlık koltuğuna oturan bir çocuğun videosunu paylaştı. Sağlık Bakanı olarak 23 Nisan mesajı veren çocuk salgın nedeniyle aşı olunması gerektiğini ve okuluna gidemediğini söyledi. A Haber, çocuğun Koca'nın torunu olduğunu iddia etti ancak Sağlık Bakanlığı kaynakları bu iddiayı yalanladı. 

Koca'nın, "15 dakika sonra açıklama yapacağım" mesajının ardından Twitter hesabından yaptığı 23 Nisan paylaşımı bazı takipçilerinden tepki de çekti.  

'TORUNUM DEĞİL' 

Bir süre sonra, koltuğuna oturan çocuğun torunu olduğuna dair iddiayı yalanlayan Bakan Koca, Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı: "Mustafa Erkam Ordulu. Fatsa TOKİ İlkokulu’nda okuyor. Torunum değil ama bazen benim yerime açıklama yapıyor." (HABER MERKEZİ)