'Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünden fragman

Show Tv ekranlarında izleyicilerle buluşan 'Kızılcık Şerbeti'nin 52'nci bölümünden yeni fragman yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Show TV'nin Gold Film imzalı dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nin 52'nci bölümünden yeni fragman yayınlandı. Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı dizinin yönetmenliğini Ketche üstleniyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz yer alıyor. 

52. BÖLÜMDE NE OLACAK?

Doğa hamile olduğunu itiraf ederek annesinden bir süre bu durumu sır olarak saklamasını ister. Kıvılcım kızını kırmamak adına mecburen kabul eder. Abdullah’ın Covid-19 karantinası devam etmektedir. Umut’un başına gelenlerden sonra girdiği depresyon durumu devam etmekte, Nursema’nın bu konudaki rahatsızlığı da günden güne artmaktadır.

Nilay’ın, Mustafa ile arayı düzelterek eve dönmesi Pembe’yi çok mutlu etmiştir. Bu konuda adadığı adağı yerine getirmek üzere harekete geçtiğinde ise davetsiz bir misafiri eve almak durumunda kalacaktır.

Fatih’le ayrılma konusunda pişman olan Doğa, eski kocasıyla yeniden görüşmek için türlü hamleler yapar. Oğlu Metehan’ın kendinden yaşça epey büyük bir kadınla görüştüğünü öğrenen Ömer, bu işi sonlandırmak için harekete geçse de Metehan’a söz dinletemez.

Kıvılcım’ın kızını korumak üzere harekete geçerek hamilelik durumunu Fatih’e söyleme çabası Alev’in büyük sürpriziyle yarım kalacaktır.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)