'Kızılcık Şerbeti'nden yeni fragman: 'Bütün evlatlarım beni sırtımdan bıçakladı...'

Show Tv ekranlarında izleyicilerle buluşan 'Kızılcık Şerbeti'nin 46'ncı bölümünden yeni fragman yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Show TV'nin Gold Film imzalı dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nin 45'inci bölümünden yeni fragman yayınlandı. Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı dizinin yönetmenliğini Ketche üstleniyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz yer alıyor. 

Dizinin yeni bölümü 12 Ocak Cuma günü izleyicilerle buluşacak.

45'İNCİ BÖLÜMDE NE OLDU?

Abdullah’ın olaysız ayrılma çabaları ters teper ve Pembe Alev’e daha da bilenir. Alev ve çevresindeki herkesi kendi ailesinden uzak tutmaya ant içmiştir. Bu konuda en büyük yardımcısı Nilay olacaktır.

Ömer, Kıvılcım’a ondan neden ayrıldığını itiraf eder ancak bu itiraf Kıvılcım tarafından kabul görmez. Kıvılcım kendisi yerine karar vermiş olmasından dolayı Ömer’i affetmez ve Ertuğrul ile olan ilişkisine devam etme kararı alır.

Rüzgar ve Pembe dostluğu ise günden güne gelişmektedir. Kanalın yılbaşı partisine tüm ailesiyle katılan Pembe’yi Rüzgar’ın onur konuğu olarak takdim etmesi Pembe’nin hoşuna gider.