Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünden fragman: Her şeyi biliyordu...

Kızılcık Şerbeti'nin 44. bölümü cuma günü ekranlara gelecek. Dizi, 43. bölümüyle tüm izleyici gruplarında birinci olarak gündem olmuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kızılcık Şerbeti dizisinin 43. bölümünde Alev ile Abdullah’ın aşk ilanı ile gündem oldu. Dizi tüm izleyici gruplarında birinci olarak tarihi bir başarı elde etti. 

Dizinin 44. yeni bölümü de Cuma akşamları yayınlanacak ve hikayenin nasıl ilerleyeceği şimdiden büyük merak konusu oldu. 44. yeni bölümden ilk fragman da paylaşıldı.

Ertuğrul’un aşkını itiraf ettiği tanıtımda, Kıvılcım aynı zamanda Ömer’in durumunun kritik olduğu haberini alıyor. Doğa’nın Pembe’ye söylediği sözlerin dikkat çektiği tanıtımda Sönmez, Alev’e evden çıkmasını söylüyor.

Abdullah’ın çocuklarıyla yüzleştiği sahnede Alev’in de eve gelmesi Pembe’yi sinirlendiriyor. Bunun üzerine Alev’in, Nursema’nın her şeyi bildiğini söylemesi dizide yeni krizlerin de yaşanacağının sinyalini veriyor.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti her Cuma saat 20.00’de Show TV’de ekrana geliyor. (HABER MERKEZİ)