Kıraathane Kitap Şenliği, bu yıl dijital ortamda yapılacak

Kıraathane Kitap Şenliği, 12 Eylül'de başlıyor. Şenlik dijital ortamda düzenlenecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kıraathane Kitap Şenliği, 12-20 Eylül tarihlerinde yapılacak. İlkini geçen yılın Eylül ayında İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde düzenlenen şenlik, bu yıl dijital ortamda gerçekleşecek. Kıraathane İstanbul Evi'nin açıklamasına göre, şenliğe bu yıl 23 yayınevi katılacak.

Açıklamada, "Şenlik alanımızın ve katılımcı yayınevlerinin standlarının kurulumu halen dijital ortamda devam ediyor. Şenlik süresince gerçekleşecek forum, söyleşi, okuma, gösterim, dinleti gibi çevrimiçi etkinliklerin hazırlıklarını da elbirliğiyle sürdürüyoruz. Kıraathane İstanbul Edebiyat Evi olarak bu şenliğe dijital bir mekân ve mecralarda evsahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyor ve şenliğe katılan bütün yayınevlerine çok teşekkür ediyoruz" denildi.

Programda 35 etkinlik yer alırken stantlarımızın olduğu dijital şenlik alanı, 12 Eylül'de ziyarete açılacak.

Kıraathane Kitap Şenliği'ne 160. Kilometre, Alef, Aras, Avesta, Baobab, Corpus, Edebi Şeyler, Espas Sanat Kuram, Flaneur, İstos, K24, Kıraathane Kitapları, Kolektif Kitap, Lemis, Lîs, Manifold, Monokl, Norgunk, ONS Dergisi, Propaganda Yayınları, Raskol’un Baltası, Siren, Yort yayınevleri katılacak. (HABER MERKEZİ)