10. Soğuksu Sahaf Günleri başlıyor

10. Soğuksu Sahaf Günleri 20 Haziran’da başlıyor. 5 Temmuz’a kadar devam edecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Zonguldak ve çevresinde sahaf geleneğini sürdüren Zonguldak Sergi Odası; yıllanmış gazete, dergi, kitap, fotoğraf, kart, afiş ve DVD filmleri Soğuksu Sahaf Günleri kapsamında masa üstüne çıkarmaya devam ediyor. Soğuksu Sahaf Günleri’nin onuncusu 20 Haziran Cumartesi günü yeni eklenen dergi, DVD film ve kitaplarla başlayacak.

Hukukçu, yazar M.Emin Değer anısına adanan Sahaf Günleri, 5 Temmuz’a kadar açık kalacak. Etkinlik pazar günleri dışında saat 11.00- 17.00 arası açık olacak.

MEHMET EMİN DEĞER KİMDİR?

1927 yılında doğan Değer, orta öğrenimini Kastamonu Lisesi’nde, yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı. Değer, Milli Savunma Bakanlığı bursuyla öğrenim gördü, orduya katıldı. Askeri yargıç olarak Konya, Erzurum ve Ankara’da görevlerde bulunan Değer, 1971’den sonra görevinden ayrılarak avukatlık yaptı.

İki yıl önce vefat eden Mehmet Emin Değer'in yayınlanan kitapları şunlar: Düşünce Özgürlüğü Çıkmazı , Oltadaki Balık Türkiye, Bir Cumhuriyet Düşmanının Portresi Fethullah Gülen’in Derin Misyonu, Uğur Mumcu ve 12 Mart Geriye Dönüşün İlk Adımı, CIA, Kontrgerilla ve Türkiye, Bir Bilim Adamının Savunması (Tanilli Dosyası). (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)