Edremit'te kitap fuarı başlıyor

Edremit 2. kez kitap fuarına ev sahipliği yapacak. Fuar 13-19 Ağustos tarihlerinde...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bu yıl Sabahattin Ali anısına düzenlenen Edremit Kitap Fuarı, pazartesi günü CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla yapılacak törenle başlayacak.

İlki geçen yıl “Ölmez ağacın gölgesinde kitap” sloganıyla yapılan Edremit Kitap Fuarı bu yıl Sabahattin Ali anısına düzenleniyor. 13 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla kapılarını kitapseverlere açacak ve toplam 7 gün sürecek olan fuar, 19 Ağustos Pazar günü saat 00.00’da sona erecek.

Zeytinli Altınkum Meydanı’nda her gün 18.00 ile 01.00 saatleri arasında kitapseverlerin ziyaretine açık olacak fuarda 50’nin üzerinde yayınevi ve 100’ün üzerinde yazarı, gazeteciyi, belediye başkanını ve milletvekili Edremitlilerle buluşacak.

YEREL YÖNETİMLER TARTIŞILACAK

Ayşenur Aslan, Barış Doster, Barış Yarkadaş, Cüneyt Akman, Enver Aysever, Ergün Poyraz, Filiz Ali, Hasan Ali Toptaş, Prof. İbrahim Kaboğlu, Prof. İlber Ortaylı, İlyas Salman, İrfan Değirmenci, İsmail Saymaz, Mine Kırıkkanat, Mustafa Balbay, Orhan Bursalı, Öner Yağcı, Uğur Dündar ve Ümit Zileli gibi onlarca yazar ve gazetecinin katılacağı fuarda söyleşiler ve imza günleri düzenlenecek.

Aynı zamanda Hüseyin Mutlu Akpınar, Mehmet Fatih Maçoğlu, Mehmet Siyam Kesimoğlu, Özlem Çerçioğlu, Recep Gürkan, ve Yılmaz Büyükersen gibi aralarında birçok belediye başkanı sosyal demokrasi ve yerel yönetim anlayışını tartışacak.