Ağustos ayının dergileri!

Ağustos ayının dergileri çıktı! Yeni sayılarıyla raflardaki yerini alan dergileri sizler için derledik.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Edebiyat, mizah ve düşünce dergilerinin Ağustos sayıları yayımlandı.

Ağustos ayında kâh gülmek, kâh düşünmek, kâh edebi haz yaşamak için yeni sayısı çıkan dergileri sizin için derledik.

Yeni E, Ağustos 2017. Yeni E, Ağustos 2017.

Yeni E

Yeni E dergisi, 'Boş Pazar' dosyasını inceliyor. Bülent Falakaoğlu, Fırat Turgut, Mehmet Türkmen, Barış Avşar, Şenay Aydemir, Erdem Aksakal, Murat Özveri ve Nurgül Özlü'nün aralarında bulunduğu birçok yazarın, yazıları bulunuyor.

Varlık, Ağustos 2017 Varlık, Ağustos 2017

Varlık

Varlık dergisinin son sayısında Enver Topaloğlu, Refik Durbaş, Şeref Bilsel, Nihat Ateş, Cengiz Kılçer, Murat Karacan, Taner Ay, Hüseyin Köse, Sezer Duru ve Haydar Ergülen'in aralarında bulunduğu isimlerin yazıları bulunuyor.

Magma, Ağustos 2017. Magma, Ağustos 2017.

Magma

Kendini 'yeryüzü dergisi' olarak tanımlayan Magma'nın bu sayısında yine, daha önce yayımlanmamış makaleler ve fotoğraflar yer alıyor.

Ot, Ağustos 2017. OT, Ağustos 2017.

OT

OT Dergi son sayısında, Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'ı kapağına taşıyor. Derginin bu sayısında Manuş Baba, İsmail Güzelsoy, Sevim Gözay'ın içinde bulunduğu yazarların kaleme aldıklarını okuyabilirsiniz.

İtibar, Ağustos 2017. İtibar, Ağustos 2017.

İtibar

İtibar'ın son sayısında, Kemal Sayar, Ercan Yıldırım, Mehmet Dinç, Mustafa Özel, Özgür Aras Tüfek, Hatice Ebrar Akbulut, Muzaffer Serkan Aydın, İlker Nuri Öztürk, Ali Oturaklı, Soner Karakuş, Harun Yakarer gibi isimlerin yazıları bulunuyor.

Bavul, Ağustos 2017. Bavul, Ağustos 2017.

Bavul

Bavul dergi Ağustos sayısında, 'O iyi insanlar, o güzel atlara bindiler çekip gittiler' sözüyle, yitirdiğimiz sanatçıları anıyor. Bavul'un son sayısında, Ataol Behramoğlu, Nevşin Mengü, İclal Aydın, Fatih Portakal'ın içinde bulunduğu isimlerin yazıları bulunuyor.