40'ıncı yılında kitap oluyor!

Star Wars 40'ıncı yılına özel olarak kitaplaşıyor. Kitaba 40 yazar katkıda bulunacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- ‘Star Wars’ serisinin 40’ıncı yılına özel bir kitap yayınlanacak. 40 farklı yazarın 40 öyküyle katılacağı kitap, serinin 1977 yılında yayınlanan ilk fimi ‘Star Wars: Yeni Bir Umut’un geri planda kalmış karakterleri ve hikayelerini anlatacak.

Kitapta yer alacak yazarlardan bazıları şöyle: Ben Acker & Ben Blacker, Renee Ahdieh, Tom Angleberger, Meg Cabot, Rae Carson, Adam Christopher, Zoraida Cordova, Delilah S. Dawson, Paul Dini, Alexander Freed, Jason Fry, Christie Golden, EK Johnston & Ashley Eckstein, Paul Kemp, Mur Lafferty, Ken Liu, Griffin McElroy, John Jackson Miller, Nnedi Okorafor, Daniel José Older, Mallory Ortberg, Madeleine Roux, Gary D. Schmidt, Cavan Scott, Sabaa Tahir, Glen Weldon, Chuck Wendig, Gary Whitta.

Kitaba katkı sağlayan yazarlar, bu kitaptan elde edecekleri geliri ihtiyaç sahibi çocuklara kitap ve eğitim materyelleri sağlayan ‘First Book’ adlı bir girişime bağışlayacak.

Disney/Lucasfilm de ‘First Film’e 1 r milyon dolar değerinde kitap bağışında bulunacağını duyururken, kitabın yayıncısı Penguin Random House da 100 bin dolarlık bir bağış geldi.

Öykü derlemesinin ekim ayında yayımlanması planlanıyor.