Can Çocuk Yayınları Bursa'da!

Can Çocuk Yayınları yeni kitapları ile Bursa Kitap Fuarı'nda. Fuar, 18 Mart'ta başlıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Can Çocuk Yayınları yeni kitapları ve yazarlarıyla 18-26 Mart 2017 tarihleri arasında TÜYAP Bursa 15'inci Kitap Fuarı'nda okurlarıyla buluşacak.

Cemil Kavukçu Cemil Kavukçu

Fuarın bu yılki onur konuğu olan Cemil Kavukçu ile, 20 Mart Pazartesi günü saat 14.15'te Uludağ Salonu'nda gerçekleşecek "Çocuklarla Masal Kurma Oyunu" adlı söyleşinin hemen ardından, yazar kitaplarını imzalamak üzere Can Çocuk standında olacak.

YEPYENİ CAN ÇOCUK KİTAPLARI!

İzlanda Çocuk Edebiyatı Ödülü'ne değer görülen, insanlar, sinekler ve savaş hakkında bir cesaret ve dayanışma öyküsü "Savaşı Bitiren Sinek" Bursalı okular için Can Çocuk raflarında olacak.

İzlanda'da sığınmacılara verilen desteği artırmak için başlatılan dayanışma kampanyasının sözcüsü olarak tanınan yazar Bryndís Björgvinsdóttir, kitabında savaşın küresel bir çıkmaz haline getirdiği mültecilik sorununa da değiniyor.

Şebnem İşigüzel'in raflarda henüz yerini alan öyküsü "Bir Puding Hikâyesi" de Can Çocuk standında olacak.

Sevim Ak Sevim Ak

İpek Konak'ın rengârenk desenlerinin eşlik ettiği okurları tadına doyulmaz "bir puding hikâyesiyle" buluşturan bu keyifli öykü, birbirinden bihaber insanların dünyasında farkındalığın ve anlayışın önemini hatırlatıyor.

Bazen neşeli, bazen hüzünlü bir kendini keşfetme hikâyesi olan "Kurtlarla Uluyan Kuzu", sorularının ardı arkası kesilmeyen bir kardeş ve onu asla yanıtsız bırakmayan bir ağabeyin eğlenceli maceralarını anlatan üç kitaplık "Rüya Dalgıçları için Masallar" dizisi, Alman çocuk ve gençlik edebiyatının önemli isimlerinden Paul Maar'ın Almanya'da bir milyonun üzerinde okura ulaşmış ve şimdiden çocuk klasikleri arasına girmiş yedi kitaplık "Sams'ın Maceraları" serisi yine Can Çocuk standında Bursalı okurlarla buluşacak yeni kitaplar arasında!

İMZA GÜNLERİ PROGRAMI

Aslı Tohumcu Aslı Tohumcu

Yazarlar okurlarla Can Çocuk Yayınları'nın Bursa Kitap Fuarı'nda, Salon 2'de, 501 A numaralı standında buluşacak.

Koray Avcı Çakman 20 Mart Pazartesi, 11.00-15.00

Cemil Kavukçu 20 Mart Pazartesi, 15.30-17.00, 21 Mart Salı, 11.00-17.00

Aslı Tohumcu 22 Mart Çarşamba, 11.00-17.00

Sevim Ak 23 Mart Perşembe, 11.00-17.00

Süleyman Bulut 24 Mart Cuma, 14.00-17.00, 25 Mart Cumartesi, 11.00-17.00