Aşkın karanlık yüzü: İhtimal

Gülşah Elikbank'ın yeni kitabı 'İhtimal' Doğan Kitap etiketi ile okurlara sunuldu. İhtimal, aşka karanlık bir pencereden bakıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yazar Gülşah Elikbank yeni kitabı İhtimal'de yasak aşk temasını, tutku ve imkânsızlıklarla birleştirerek aşka bakışı değiştirecek bir anlatımla kaleme alıyor.

adaff Gülşah Elikbank, İhtimal, Doğan Yayınları

Kitapta ana karakter olarak başarılı  gazeteci olan Yeşim seçiliyor. Yeşim evli fakat kocasıyla kopuk ilişkilerinden rahatsız. Yeşim bir gün çok sevdiği bir yazar olan Mahir’in kitapçıdaki imza gününe denk gelir ve son çıkan kitabı üzerinden Mahir'le röportaj yapmayı ister.

Fakat röportajdan önce  aralarında başlayan telefon mesajlaşmaları ile aralarında bir bağ oluşur ve röportaj için ilk buluşma gerçekleştiğinde kaçınılmaz olarak bir yasak aşkın içinde bulurlar kendilerini. Tutku, karşı konulmaz bir çekim ve imkânsızlıklar temalı bu öykü, Aşkın Gölgesi, Yalancılar ve Sevgililer, Uykusuzlar gibi  romanların yazarı Gülşah Elikbank tarafından aşkın karanlık yüzü işlenerek oluşturulmuş bir roman olarak okuyucuya sunuluyor.