Emrah Serbes'ten yeni kitap

Geçtiğimiz günlerde Behzat Ç.'nin yeniden ekrana gelebileceğini söyleyen Emrah Serbes'ten yeni bir haber geldi. Serbes'in yeni kitap hazırlığında olduğu açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İletişim Yayınları, resmi Twitter hesabından yazar Emrah Serbes'in iki yıl aradan sonra önümüzdeki günlerde yeni kitabının çıkacağını duyurdu.

Serbes'in 2012'de Hikayem Paramparça, 2014'de Deliduman adlı kitapları yayınlanmıştı. 2014'den bu yana kitap çıkarmayan Serbes, bu süre içinde çeşitli edebiyat dergilerinde de yazılarıyla yer aldı. Serbes son olarak televizyon dizisi Behzat Ç.'nin yeniden yayına başlayabileceğinini de söylemişti.

EMRAH SERBES KİMDİR?

Emrah Serbes, 1981 yılında Yalova'da doğdu. Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nu yarım bıraktı, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nü bitirdi. Öğrencilik yıllarında BirGün gazetesi için söyleşiler kaleme aldı, Radikal 2 için tiyatro eleştirileri yazdı, Hayvan dergisinin Ankara muhabirliğini yaptı. İletişim Yayınları tarafından yayımlanmış iki Behzat Ç. romanı, Her Temas İz Bırakır (2006), Son Hafriyat (2008); bir hikâye kitabı Erken Kaybedenler (2009) ve serbest metinleriyle hikâyelerinden oluşan bir seçki Hikâyem Paramparça (2012) bulunmaktadır. Deliduman (2014) yine İletişim Yayınları tarafından yayımlanmıştır.

Behzat Ç. İmamların Öcü'yle dönüyorBehzat Ç. İmamların Öcü'yle dönüyor