Kırşehir'de AK Parti ve MHP'yi ayıran teklif: CHP ve İYİ Parti destek verdi

Kırşehir Belediyesi'nde MHP'li üyeler, köye parke taşı yardımı için önerge verdi. AK Parti 'Hayır' oyu kullandı, CHP ve İYİ Parti'nin oylarıyla önerge Meclis'ten geçti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP'li Kırşehir Belediye Meclis toplantısında MHP'li üyeler bir köye parke taş yardımı yapılması için önerge verdi. AK Partililer ittifak ortaklarının teklifini kabul etmezken CHP ve İYİ Parti’nin destek verdiği yardım önergesi kabul edildi. Talebin kabulüne ve desteğe teşekkür eden MHP’li Yusuf Yağmur “CHP’liler kendine yakışanı yaptı” dedi.

CHP’li Kırşehir Belediyesi’nin nisan ayı olağan meclis toplantısında MHP'li meclis üyesi Yusuf Yağmur, Çiçekdağı ilçesi Kızılcalı Köyü’ne kilit parke yardımı yapılması için önerge verdi. Köy muhtarı Halil Zengin’in yeni yapılan köy konağının bahçesinin düzenlenmesi için belediyeden istediği yardımı dile getiren MHP’li Yusuf Yağmur, köye kilit parke taş yardımı yapılmasını talep etti.

AK PARTİLİLERDEN 'HAYIR' OYU

Sözcü’den İsmail Akduman’ın haberine göre MHP’li meclis üyesi Yusuf Yağmur, muhtarın İl Özel İdaresinden kilit parke talebinde bulunduğu ancak ödenek olmadığı için temin edilemediğini belirtti. AK Partili meclis üyeleri ise belediyenin köye kilit parke yardımı yapmasına karşı çıkarak, yardımın İl Özel İdaresi tarafından yapılmasını dile getirdi. Yaşanan tartışma sonucunda CHP’li Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, önergeyi oylamaya sundu. CHP, MHP ve İYİ Parti grubu 21 oyla önergeye onay verirken, 10 AK Partili hayır oyu kullandı.

Kabul edilen önergeden sonra MHP’li meclis üyesi Yusuf Yağmur “Başkanım teşekkür ederiz. CHP grubu kendine yakışanı yaptı” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)