Kırmızı ışıkta duran araca uzun namlulu silahla saldırı: 2 yaralı

Ümraniye'nin Yukarı Dudullu Mahalllesi'nde gece kırmızı ışıkta duran bir araca uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda yaralanan 2 kişiden birinin durumu ağır.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Ümraniye ilçesindeki Yukarı Dudullu Mahallesi Necip Fazıl Bulvarı üzerinde saat 02.30 sıralarında kırmızı ışıkta duran bir otomobile uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Çok sayıda merminin isabet ettiği otomobildeki iki kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumu ağır.

DHA'nın aktardığına göre Çekmeköy yönüne gitmekte olan otomobil, kırmızı ışıkta durduğu sırada plakası henüz öğrenilemeyen başka bir araçla gelen kişi ya da kişiler tarafından uzun namlulu silahla saldırıya uğradı.

Saldırının ardından polis ekipleri güvenlik önlemleri alırken, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri, çevrede çok sayıda kovan ve uzun namlulu silaha ait olduğu sanılan bir parça buldu. Saldırı sırasında seken mermiler, çevrede park halindeki araçlara da isabet etti. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor. 

(HABER MERKEZİ)