Kim Kardashian ve Nicki Minaj'ın menajeri Angela Kukawasi ölü bulundu

Bir haftadır kayıp olan menajer Angela Kukawasi, otomobilinin bagajında ölü bulundu. Kukawasi, Kardashian-Jenner kardeşler ve Nicki Minaj gibi isimlere menajerlik yapıyordu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Müşterileri arasında Kardashian-Jenner kardeşler ve Nicki Minaj gibi isimlerin bulunduğu menajer Angela Kukawasi, Simi Valley'deki Patricia Bulvarı'nda park halindeki aracının bagajında ölü bulundu. Los Angeles polisi, bir haftadır kayıp olan Kukawasi'nin erkek arkadaşı Jason Barker'ın cinayet suçlamasıyla tutuklandığını açıkladı.

NTV'nin aktardığı habere göre, dedektifler Barker'ın, sevgilisini Sherman Oaks'taki konutlarında öldürdüğünü ve cesedi otomobille taşıyıp Simi Valley'e park ettiğini tahmin ediyor.

Kukawasi'nin ölümünün ardından People dergisine konuşan Kardashian-Jenner ailesi, "Angela gerçekten en iyisiydi. Her birimizi önemserdi ve imkansız şeyleri gerçek kılmıştı. Çok özlenecek. Bu en zor zamanlarında ailesine ve sevdiklerine en içten taziyelerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Nicki Minaj da eski menajerinin ölümüyle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, "Tanıyabileceğiniz en çalışkan, en güvenilir, en tatlı insandı. Bunu hak etmedin, Angela. Çocukların için kalbim acıyor. Huzur içinde yat" yazdı.