Kılıçdaroğlu'nun eski danışmanından İmamoğlu'nun danışmanına tepki: Bu saygısızlığı kınıyorum

Kılıçdaroğlu'nun eski başdanışmanlarından CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun'un, CHP'li Bülent Kuşoğlu'nu eleştiren tweetleri beğenmesine tepki gösterdi.

Deniz Demir (solda), Murat Ongun'u saygısızlık yapmakla suçladı.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Seçimde alınan başarısız sonucun ardından CHP'de başlayan 'değişim' tartışmaları devam ediyor. BBC Türkçe’den Ayşe Sayın’a dün konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, genel başkanlık adaylığı için sinyaller veren CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirerek şu ifadeleri kullandı: 

”Grup başkanımız da o mevkide otururken, ya da Ekrem bey büyükşehir belediye başkanıyken, genel başkana karşı daha dikkatli olmalılar. Şimdiye kadar ikisi de adayız, demediler. Yani her ikisi de Kemal beyin koltuktan kalkıp onları mı oturtmasını bekliyorlar? Adaylarsa, aday olduklarını resmen açıklarlar. Kurultay süreci de açıklandı, girerler, yarışırlar. Herkes görevine müdrik. Ama eğer değişim istiyorsak, sorumluluk da almalıyız, bu sorumluluk aday olmayı gerektiriyorsa bundan da kaçmamalı.”

MURAT ONGUN'DAN 'BEĞENİLİ' MESAJ

Kuşoğlu’nun bu sözleri sosyal medyada gündem oldu ve bazı isimler Kuşoğlu'na tepki gösterdi. Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun da Kuşoğlu'nu eleştiren bu isimlerin tweetlerini beğendi.

14 Mayıs'taki seçimde CHP Ankara Milletvekili olarak seçilen Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski başdanışmanlarından Deniz Demir, Murat Ongun'un beğenilerini paylaşarak şöyle tepki gösterdi: “Siyasete bu kadar meraklıysa istifa edip siyasete girmelidir. CHP genel başkanımıza ve partimizin kurumsal kimliğine yapılan bu saygısızlığı kınıyorum." (HABER MERKEZİ)