Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Melih Gökçek'e tepki: Utanmalısın

Melih Gökçek, Taliban tarafından helikopterden sarkıtıldığı ileri sürülen bir kişinin videosunu Kılıçdaroğlu'na etiketleyerek paylaştı. CHP'li Başarır "Afganistan'ı tanıyan partinden utanmalısın" dedi

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Taliban askerlerinin helikopterden iple sarkıttığı ileri sürülen bir kişinin görüntüsünü paylaşıp altına "Kılıçdaroğlu'nun dikkatine. "Taliban ABD'ye çalışan Afganları helikopterden asıp şehirde dolaştırmış. ABD medyası ayağa kalkmış. Dostun Biden seni de satmasın" diye yazdı.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır Cumhuriyet'e yaptığı açıklamada Melih Gökçek'e şöyle tepki gösterdi: "Afganistan resmi mercileri ile görüşürüz diyen Ömer Çelik bir anlamda Afganistan‘ı tanımıştır. Afganistan’da görüşebileceği hangi resmi merci var merak ediyorum. Seçilmiş, sandıkla gelen bir iktidar mı var? Sonuçta Afganistan‘ı zihnen tanıyan partinden ve onunla aynı düşündüğünü söyleyen Cumhurbaşkanı‘ndan utanmalısın." 

Başarır, "Utanması gerekenler Orta Doğu‘da, Afganistan’da Amerika’nın taşeronluğunu yaparak Müslüman kanı dökenlerdir! Bu yüzden kafanı kaldır ve önce tabelana bak" ifadesini kullandı. (NABER MERKEZİ)