Kılıçdaroğlu'ndan Yeni Şafak'ın manşetine: Troll zekası ürünü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan yayınladığı videoyu "Peker'e özendi" diyerek manşete taşıyan Yeni Şafak gazetesine "Troll zekası ürünü" diyerek cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeni Şafak gazetesinin bugünkü manşetinde kendi fotoğrafını kullanarak "Peker'e özendi" başlığı atmasıyla ilgili "Troll zekası ürünü" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir İl Örgütü'ne yapılan saldırıda Deniz Poyraz'ın öldürülmesi üzerine 17 Haziran akşamı "Bu ülkenin namuslu savcılarına son kez sesleniyorum" sözleriyle paylaştığı videoyu manşetine taşıyan Yeni Şafak, haberinde "Suç örgütü lideri Sedat Peker'in YouTube'da yayınladığı videolar üzerinden 'siyasi mühendislik ve iktidar' hesapları yapan Kılıçdaroğlu artık Peker'e de özenmeye başladı. Peker gibi gece yarısı video yayınlayan Kılıçdaroğlu, savcıları, hükümeti hatta tüm AK Partili vatandaşları tehdit ediyor" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak'ın haberine sosyal medya hesabı üzerinden cevap veren Kılıçdaroğlu, "Bakın bu da başka bir troll zekası ürünü. Arka fonuna deniz kabuğu yerleştirdi demişler. Oysa ben Türkiye’yi karış karış gezmeye devam ediyorum; bu da otel odasında yaptığım çekim. Sevgili halkım bugün Antep’teyim. Troll algılarını yemeyin sakın. Sahadayım, halkımlayım" dedi. 

Ardından Yeni Şafak gazetesini de etiketleyerek bir paylaşım daha yapan Kılıçdaroğlu, "Acaba maket gemiyi oraya yerleştirerek, vermek istediğim mesaj neydi? Atış serbest gençler" dedi. (HABER MERKEZİ)