Kılıçdaroğlu'ndan 'uzaktan eğitim' çağrısı: Bu sefer gençlere dokunmayalım

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesi kararının yeniden gözden geçirilmesini beklediğini söyledi, "Bu sefer gençlere dokunmayalım. Elimizde bir tek onlar kaldı" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün Diyarbakır'da üniversiteleri tatil ettiklerini duyurmasının ardından Yükseköğretim Kurulu'nun (YÖK) "2022-2023 eğitim ve öğretim yılı bahar döneminin uzaktan öğretim yoluyla tamamlanmasının uygun olduğuna karar verilmiştir" açıklamasına tepkiler ve itirazları sürüyor.  

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesi kararının yeniden gözden geçirilmesini isteyerek, "Genel Merkez binamız dahil, örgütümüzün tüm mekanlarını vermeye hazırım. Buna aile evlerimiz de dahildir. Bu sefer gençlere dokunmayalım" dedi.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Üniversiteleri uzaktan eğitime alma kararının yeniden gözden geçirilmesini bekliyorum. Biz siyasal partiler olarak Türkiye’deki tüm altyapımızı açalım, afetin faturasını gençlerimize ödetmeyelim, onları hayattan koparmayalım.

Genel Merkez binamız dahil, örgütümüzün tüm mekanlarını vermeye hazırım. Buna aile evlerimiz de dahildir. Bu sefer gençlere dokunmayalım. Elimizde bir tek onlar kaldı." (HABER MERKEZİ)