Kılıçdaroğlu’ndan ramazan ayı talimatı: 3 gün Meclis, 4 gün seçim bölgesi

CHP lideri Kılıçdaroğlu, ramazan ayı boyunca milletvekillerinin seçim bölgelerinde çalışması talimatı verdi. Milletvekilleri seçim bölgelerinde, STK’ları, muhtarları ve yoksul aileleri ziyaret edecek.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yöneticileri ve milletvekilleri Türkiye’nin farklı kentlerinde bir süredir çalışmalarını sürdürüyor. Esnaf ziyaretleri yapan, sivil toplum örgütü temsilcileriyle görüşen ve toplumun nabzını tutan CHP’li vekillere yeni görev talimatı ulaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ramazan ayı sürecinde milletvekillerinin il ziyaret programları yerine seçim bölgelerinde çalışmalarını sürdürmesi talimatı verdi. Kılıçdaroğlu tarafından gönderilen görevlendirmeye göre 2 Nisan ile 8 Mayıs tarihleri arasında milletvekilleri seçim bölgelerinde çalışmalarını sürdürecek.

HAFTANIN ÜÇ GÜNÜ MECLİS, DÖRT GÜNÜ SEÇİM BÖLGESİ ÇALIŞMASI

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesine göre milletvekilleri Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri TBMM çatısı altında, genel kurul, komisyon ve grup çalışmalarına katılacak. CHP’li milletvekilleri Pazartesi, Cuma, cumartesi ve Pazar günleri ise seçim bölgelerindeki çalışmaları sürdürecek.

Kılıçdaroğlu’nun talimatı gereğince milletvekillerinin seçim bölgelerinde sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, yoksul aileler, şehit ve gazi aileleri ve dernekleri ile çiftçi-esnaf-sanayi kuruluşları ve örgütlerini ziyaret etmeleri de tavsiye edildi.