Kılıçdaroğlu’ndan Özel’e: Çok çalışıyorsunuz, yakından takip ediyorum

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesinde yerel seçimler, olası iş birlikleri ve İYİ Parti’nin kararı konuşuldu.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, önceki genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki ofisinde ziyaret etti. Özel’e CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol eşlik ederken Kılıçdaroğlu, Özel’i kapıda karşıladı.

YEREL SEÇİM, İŞ BİRLİKLERİ, AKŞENER GÖRÜŞMESİ GÜNDEMDEYDİ

Bir nezaket ziyareti olduğu ifade edilen görüşme yaklaşık bir saat sürdü. Görüşmede yerel seçimler, olası iş birlikleri, Özel’in çalışmaları ve CHP içi gündem başlıkları konuşuldu. Herhangi bir adaya dair özel bir değerlendirme yapılmadı. Görüşmede ayrıca İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ziyareti ve İYİ Parti’nin kararı da değerlendirildi.

BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ KONUŞULDU

Pazartesi günü başlayacak bütçe görüşmelerine dair değerlendirmelerin de yapıldığı görüşmede, Kılıçdaroğlu bu konudaki görüşlerini paylaştı.

‘ÇALIŞMALARINIZI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM’

Özel’in çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, “Çok yoğun bir tempoda çalışıyorsunuz, çok hareketlisiniz. Bu süreci yakından takip ediyorum” dedi.

ÖZEL’DEN KILIÇDAROĞLU’NA ŞAHİN CEYLAN HEYKELİ

Özel, Kılıçdaroğlu’na 45 cm boyunda, 4 kilogram ağırlığında heykeltraş Şahin Ceylan tarafından kalsitten yapılmış bir heykel hediye etti. Heykelin omzunda Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti’ni taşıyan, eliyle ilerlemeyi ve devrimlerin yolunu gösteren, eteklerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin altı oku ve ilkelerini içeren bir kadını tasvir ettiği ifade edildi.