Kılıçdaroğlu'ndan öğrencilik' yanıtı: Çalışkandım, Bahçeli de görmüştür

Kemal Kılıçdaroğlu, 'sınıf arkadaşı' Devlet Bahçeli'nin nasıl öğrenci olduğunu bilmediğini ama kendisinin çalışkan olduğunu söyledi: "Devlet Bey de görmüştür..."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Altılı Masa adaylığı için, "sınıf arkadaşımın olmasını isterim" diyerek kendisini işaret etmesinin ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan öğrencilik yılları ile ilgili açıklama geldi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, katıldığı Karar TV canlı yayınında kendisine sorulan 'Devlet Bahçeli'nin öğrencilik yılları nasıldı?' sorusunu yanıtladı. Kılıçdaroğlu, Bahçeli'nin 2010 yılında kendisi için söylediği, "Başarılı bir öğrenciydi, başarılı bir bürokrat oldu. Şimdi de başarılı bir siyasetçi olmasını bekliyoruz" sözlerine de işaret eden Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

"Devlet Bey'in nasıl öğrenci olduğunu bilmiyorum ama ben şöyle söyleyeyim. Derslerine devam eden, çok iyi çalışan bir öğrenciydim. Hatta Memduh Aytür vardı. Bize derse gelirdi. Türkiye'nin Toplumsal Yapısı diye. Sınav sorularını bana hazırlattı. Sınıfın çalışkan öğrencilerinden birisiydim. Devlet Bey de bunu görmüş olacak."

Kılıçdaroğlu, sınıf arkadaşı Bahçeli ile öğrencilik döneminde çok iletişiminin olmadığını da sözlerine ekledi. (HABER MERKEZİ)