Kılıçdaroğlu'ndan İnce iddiasına tepki: Operasyoncu pislikler

Kemal Kılıçdaroğlu, Ali Yeşildağ'ın Muharrem İnce paylaşımlarına sert çıktı: "Şantajcılara, montajcılara lanet olsun. Hepsi istihbarat örgütlerinin eline düşmüşler, canları cehenneme..."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; son günlerde 'ifşa' videoları yayınlayan Ali Yeşildağ'ın, rakibi Memleket Partisi adayı Muharrem İnceye yönelik iddialarına tepki gösterdi.

Gazeteci Candaş Tolga Işık iddialarla ilgili konuştuğu Kılıçdaroğlu'nu "İlk kez bu kadar sinirli" gördüğünü belirtti. Işık Twitter paylaşımında, CHP liderinin sorusuna verdiği yanıtı şöyle anlattı: "Az önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ( @kilicdarogluk) ile konuştum. İlk kez bu kadar sinirli olduğuna tanıklık ediyorum. Muharrem İnce'ye yönelik iddialara, "Bu operasyoncu pislikleri Türkiye gündeminden çıkartmalıyız. Bu montajlarla uğraşanları çöpe atmamız lazım. Şantajcılara, montajcılara lanet olsun. Hepsi istihbarat örgütlerinin eline düşmüşler, canları cehenneme" dedi. (HABER MERKEZİ)