Kılıçdaroğlu'ndan hükümete Twitter yanıtı: Gizlemeye çalıştığınız her şeyi biliyoruz

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter'daki erişim sorunuyla ilgili hükümeti eleştirdi. Kılıçdaroğlu, "Gizlemeye çalıştığınız her şeyi biliyoruz. Açıklamanızı bekliyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye'deki internet kullanıcıları sosyal medya platformu Twitter'a erişimde sorun yaşıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, erişim sorunuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Yardımlaşma koordinasyonu için sahada bulunan arkadaşlarıma VPN kullanmalarını söyledim. Bu aklını yitirmiş Saray iktidarı, sosyal medya iletişimini kesti. Bunun sonucu yardım çığlıklarının daha az duyulmasıdır. Gizlemeye çalıştığınız her şeyi biliyoruz. Açıklamanızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

'KALBİNİZ Mİ KURUDU?'

Kılıçdaroğlu, Halk v canlı yayına bağlanarak şunları söyledi: "Ülkeyi nasıl yönetiyorlar anlamakta zorlanıyorum. Sosyal medyayı yavaşlatarak ne yapmaya çalışıyorlar? Depremimi unutturmaya çalışacaksınız? Enkazlar mı kalkacak? Bırakın bu saçmalıkları. Kalbiniz mi kurudu sizin? Bu rezalete son verin. İnsanlar yardım çığlıklarını sosyal medyada duyuruyorlar." (HABER MERKEZİ)