Kılıçdaroğlu'ndan Garê açıklaması: Allah aşkına kim bizden kim sizden?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Garê'de ölen 13 kişiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Yüreğimiz yanıyor, içimiz yanıyor. Ama bütün bunlara rağmen iktidar sahipleri bizden ve sizden diye bağırarak konuşuyorlar. Allah aşkına kim bizden kim sizden?” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi sınırları içindeki Garê'de düzenlenen operasyon ve 13 kişinin ölümüyle ilgili açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından "Bu acının tarifi; bu yasın sizi, bizi yok.." notuyla yayınladığı videoda şunları söyledi:

“Terör nereden ve kimden gelirse gelsin lanet okuyacağız ve mücadele edeceğiz. Mücadele etmek hepimizin ortak görevidir. Çok acılar çektik. Bugün Gara’dan 13 şehidimizin haberi geldi. İçimiz yanıyor. Evlatlarımız, bizim evlatlarımız. Kamu görevlileri var. Yüreğimiz yanıyor, içimiz yanıyor. Ama bütün bunlara rağmen iktidar sahipleri bizden ve sizden diye bağırarak konuşuyorlar. Allah aşkına kim bizden kim sizden? İçimiz yanıyor. Evlatlarımız hayatlarını verdi bu güzel ülke için. Derin bir yastayız ama birlikte olacağız, birlikte mücadele edeceğiz, Türkiye’yi birlikte aydınlığa çıkaracağız.” (HABER MERKEZİ)