Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Sen git çetelerle magazincilik oyna

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'darbecilerle, suç örgütleriyle yürüme' suçlamasına "Yine atıp tutmuşsun. Sen git çetelerle magazincilik oyna" diye yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Yassıada'daki il başkanları toplantısında CHP ile ilgili "darbeciler ve suç çeteleriyle birlikte yürüme" suçlamasına yanıt veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sedat Peker'in açıklamalarıyla gündeme oturan tartışmaları işaret etti.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından verdiği yanıtta, "Erdoğan, yine atıp tutmuşsun. Kılıçdaroğlu ülkenin dertlileri ile yan yanadır. Sen git çetelerle magazincilik oyna. Adnan Menderes’i de kendi algı oyunlarına alet etme! Bu vesileyle Adnan Menderes’i rahmetle anıyorum" diye yazdı. (HABER MERKEZİ)

Erdoğan, "Faşistliğiyle, yatırım düşmanlığıyla, beceriksizliğiyle, hırsızlığıyla, terör örgütleri ve suç örgütleriyle aynı kulvarda yürüyüşüyle CHP apaçık ortadadır. Girdiği her seçimde CHP'ye hak ettiği dersi veren milletimiz, inşallah 2023'te bir kez daha aynı iradeyi ortaya koyacaktır" demişti. (HABER MERKEZİ)