Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'mülakat' tepkisi: Yine bir oyunun döneceği anlaşılıyor

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kamuda mülakat' açıklamasını eleştirdi: Yine bir oyunun döneceği anlaşılıyor. Bu senin zaten seçim vaadindi, gereğini yaparsın biter...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kamuda işe alımlarda uygulanan mülakatlarla ilgili "Ben Seçim vaatlerim içinde böyle bir söz verdiysem, bunu Milli Eğitim bakanımla, İçişleri Bakanımla görüşmek suretiyle, yeni bir yol haritasıyla ilerletiriz." diyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a tepki gösterdi. 

X (Twitter) hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı: 

"Erdoğan bizden çalarak seçim vaadi yaptığı mülakat meselesinde yine çark etmiş, 'Milli Eğitim ve İçişleri Bakanlarıyla görüşür, bakarız' demiş. Halkın gözünün içine baka baka yalan söylediğini bir kez daha itiraf etmiş.

Ancak burada sadece bir yalanın itirafı yok, yine bir oyunun döneceği anlaşılıyor. Bu senin zaten seçim vaadindi, gereğini yaparsın biter! Hayırdır, alacağın kararları bakanlarınla görüşesin mi tuttu?

Mülakata takılan evlatlarımız için ben sokakta mücadele ederken, siz kapılara kilit vuruyordunuz. O çocukları size yedirmeyeceğim!" (HABER MERKEZİ)