Kılıçdaroğlu: Yerel yönetimler, bütün zorluklara rağmen büyük sorumluluklar üstleniyor

Hizmet üreten tüm belediyelere teşekkür eden CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Yerel yönetimler bütün zorluklarına rağmen zorlukları aşıp hizmet konusunda büyük sorumluluk üstlenerek görev yapıyor” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İkinci Yüzyıl Derneği’nin Yerel Yönetimler Proje Ödülleri Töreni’nde konuştu.

Belediye başkanlarına çalışmalarından dolayı teşekkür eden Kılıçdaroğlu, “Dernek yöneticilerine teşekkür edeyim. Güzel bir çalışma yapmışlar. Gerçekten de yerel yönetimler bütün zorluklarına rağmen, zorlukları aşıp halka hizmet etme konusunda büyük sorumluluklar üstlenerek görev yapıyorlar. Bütün belediye başkanı arkadaşlara bu anlayışla hareket eden bütün belediye başkanı arkadaşlarıma, hiçbir parti farkı gözetmeksizin yürekten teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

'YILMAZ BÜYÜKERŞEN, ESKİŞEHİR’İ ÇÖLDE BİR VAHA GİBİ YEŞERTTİ'

ANKA'nın haberine göre, “Belediye başkanları bulundukları beldenin aslında bütün sorunlarının kendisine yansıdığını gayet iyi biliriler ve dolayısıyla bu sorunları çözmek için de olağanüstü çaba harcarlar. Ama bu çabayı harcarken son derece sınırlı kaynakları olduğunu da gayet iyi biliyoruz” diyen Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Yılmaz hocamız (Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen) burada. Eskişehir’i Eskişehir yapan, daha doğrusu Eskişehir’i yeni ve çağdaş bir kent yapan; Bursa’yla Ankara arasında çölde bir vaha gibi yeşerten olağanüstü güzel bir çaba sergiledi. Hepinizin huzurunda Yılmaz hocamıza gerçekten teşekkür ederim. Belediye başkanlığı konusunda güzel çalışmalar yaptınız, dolayısıyla her güzel çalışmayı da taktir etmek aslında hepimizin ortak görevi olması gerekir.”

Ödül alan belediye başkanları ve töreni düzenleyenlere teşekkür eden Kılıçdaroğlu, “Hepiniz güzel başarılara imza atıyorsunuz. Beldede yaşayanlar sizin övgülerinizi Ankara’ya ulaştırdıklarında bizler çok daha mutlu oluyoruz: Sağ olun teşekkür ederim tekrar” dedi.

Kılıçdaroğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e “Yaşam Boyu Onur Ödülü’nü” ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a Expo 2022 organizasyonu nedeniyle verilen ödülünü verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a da belediyenin Başkent Kart Projesi nedeniyle ödül verildi. (HABER MERKEZİ)