Kılıçdaroğlu yeni reklam filmini yayınladı: Çiftçi kardeşim duy sesimi

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, televizyonların yayınlamayı reddettiği seçim videolarının beşincisini paylaştı: Kırsalda çalışan her kadının ve her gencin sigorta primini devlet ödeyecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beşinci kampanya videosunu Twitter'dan paylaştı.

Kılıçdaroğlu "Çiftçi kardeşim, sesimizi kesmeye çalışanlara inat, sen de duy sesimi" notuyla paylaştığı videoda “Kırsalda çalışan her kadının ve her gencin sigorta priminin devlet tarafından ödenmesini sağlayacağım. Sana söz 85 milyonun cumhurbaşkanı olacağım” ifadelerini kullandı. 

Kemal Kılıçdaroğlu daha önce, bazı televizyon kanallarının kampanya filmlerini yayınlamayı reddettiğini duyurmuş, "Buyurun, engellenen kampanyamızın ilk filmi. 418 milyar doların her kuruşunu söke söke alacağım. Son günlerinizin keyfini çıkarın çeteler..." notuyla sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Kılıçdaroğlu filmde, “Sana söz emekçi kardeşim. Hazine'den çalınan 418 milyar doları geri alacağım. Omzundaki vergi ve sigorta yükünü azaltacağım. Sana söz, yine baharlar gelecek, Bay Kemal sözünden dönmeyecek" demişti. (HABER MERKEZİ)