Kılıçdaroğlu: Ülke senden rahatsız, ona ne yapacaksın?

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müzik yasağına yönelik açıklamalarına ilişkin, “Erdoğan; rahatsızlıktan bahsedeceksen, ülke senden rahatsız, ona ne yapacaksın?” yorumunu yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarını eleştirdi. Kılıçdaroğlu, "Beyefendi 'müzik yasağını gece 24’e çekiyoruz, kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok' demiş. Yasaklar ideolojik diyoruz baştan beri. Erdoğan; rahatsızlıktan bahsedeceksen, ülke senden rahatsız, ona ne yapacaksın? Seçimden kaçmak dışında bir şey geliyorsa aklına, haber ver" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında "Trollerine mangalda kül bıraktırmıyorsun sosyal medyada ama konu seçime gelince, yerinde yeller esiyor" dedi.

'POPÇULAR, ROCKÇILAR, METALCİLER, K-POPÇULAR...' 

CHP lideri Kılıçdaroğlu, müzik yasağıyla ilgili gece yarısı yine sosyal medyadan bir açıklama daha yaptı. Evinin mutfağından çektiği videoda Kılıçdaroğlu gençlere şöyle seslendi: "Popçular, rockçılar, metalciler, rapçiler, hiphopçular, funkçılar, elektronikçiler, k-popçular, türkücüler, canım gençler bugün bir boomer çıktı, müziğimizi yasaklayacağını söyledi. Müzik ruhun dilidir. Ruhsuzlar bunu anlamaz. Müzik, kalbinizin edebiyatıdır gençler. Sözlerinizin bittiği yerde müzik başlar. Müzik yoksa aşk da yok. Peki biz ne yapacağız? Sizden tüm anlaşmazlıklarınızı bir kenara bırakıp bu boomerı tarihe göndermek için odaklanmaya davet ediyorum. Duydunuz mu beni EXO'cular, BTS'ciler? Black Pink'çiler? Ülkenin kaderini siz değiştireceksiniz. Bu seçimde bu ruhsuza birlikte 'bye bye' diyeceğiz. Sonra yine kapışırız, sorun değil." (HABER MERKEZİ)