Kılıçdaroğlu ikinci dozu oldu: Sıramız geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ikinci doz korona virüsü aşısını da olduğunu açıkladı. Kılıçdaroğlu'nun aşısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la arasında polemiğe neden olmuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Korona virüsü aşısının ikinci dozunu eşi ile birlikte olduğunu açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "sıramız geldi" dedi.

Kılıçdaroğlu Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Sıramız geldi ve eşim Selvi Hanımla birlikte, Aile Hekimimizde Covid-19 ikinci doz aşımızı da yaptırdık. Tüm sağlık emekçilerimize bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

ERDOĞAN'A 'SIRAM GELDİ' YANITINI VERMİŞTİ

Türkiye'ye korona virüsü aşısı geldiği dönemde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın siyasi parti genel başkanlarına yaptığı 'topluma örnek olmak için aşı olun' önerisine, 'sıram gelince olacağım' diye yanıt veren Kılıçdaroğlu'nun bu açıklaması geçen hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan'la arasında yaşanan polemiğe gönderme içeriyor. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın "Ben vatandaş Kemal'im sıram gelince aşı olacağım demiştin, neden gittin aşı oldun?" şeklindeki açıklamasına, "E sıram geldi gittim oldum" yanıtını vermişti.