Kılıçdaroğlu: 'Girdik siyasete. Çıkmak istesen de çıkamıyorsun'

Kemal Kılıçdaroğlu Ankara OSTİM'de esnaf kahvaltısına konuk oldu, Demirel'in sözlerine atıfta bulunarak "siyasetin giriş kapısı var ama çıkış kapısı yok" diye konuştu.

Fotoğraf: YetkinReport
Google Haberlere Abone ol

DUVAR- CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yenilgiyle çıktığı Kurultay'dan tam 100 gün sonra, bir esnaf ziyaretinde görüntülendi. 

Gazeteci Murat Yetkin'in aktardığına göre, Kılıçdaroğlu bir esnafın daveti üzerine, Ankara OSTİM Sanayi Sitesi'ne kahvaltıya gitti. YetkinReport'taki "Kılıçdaroğlu 100. günde sahalara döndü: Siyasetin çıkış kapısı yoktur" başlıklı haberde ziyaretin ayrıntıları şöyle aktarıldı: 

"OSTİM’de tamirhanesi bulunan Ekrem Erol isimli vatandaş Kılıçdaroğlu’nu işyerine kahvaltıya davet etti. Kılıçdaroğlu ‘simitler benden’ diye daveti kabul ederek çalışma arkadaşları Bülent Kuşoğlu, Metin Lütfü Baydar ve Metin Işık ile birlikte OSTİM’e gitti.

Kılıçdaroğlu çevreden esnaf ve çalışanların da katıldığı çay sohbetine, Siyasetin giriş kapısı var, ama çıkış kapısı yoktur’ sözleriyle başladı ve şöyle sürdürdü:

‘Girdik siyasete, tamam. Çıkmak istesen de çıkamıyorsun. Her halükârda ilgilenmek zorundasın. Memleketin dünya kadar sorunu var; ilgilenmek zorundasın. Görüş beyan etmesen bile bakmak, öğrenmek, konuşmak, dinlemek zorundasın. Vatandaşın derdi nedir, ne değildir? Çünkü değişiyor… Ortam değişiyor, dertler değişiyor, insanlar değişiyor. Bu değişimi siyasetçinin izlemesi lazım.’"

(HABER MERKEZİ)