Kevin Spacey, tekrar hakim karşısına çıktı: Kefaletle serbest bırakıldı

Oyuncu Kevin Spacey, cinsel taciz ve cinsel saldırı suçlamasıyla tekrar hakim karşısına çıktı. Hakim, Spacey'i kefaletle koşulsuz serbest bıraktı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "American Beauty", "The Usual Suspects" ve "House of Cards"ta aldığı rollerle tanınan Amerikalı oyuncu Kevin Spacey, cinsel taciz suçlamasıyla İngiltere'nin başkenti Londra'da hakim karşısına çıktı. Spacey, kendisine yöneltilen cinsel saldırı suçlamasını reddetti.

Mahkeme, kendisine dört farklı cinsel taciz ve bir cinsel saldırı suçlaması yöneltilen Spacey'nin tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Gelecek yıl 6 haziran tarihinde başlamak üzere üç ila dört haftalık bir duruşma ayarlandı. Hakim duruşmaya kadar, Spacey'i kefaletle koşulsuz serbest bıraktı.

Londra'da ilk kez geçen ay hakim karşısına çıkan ve beş ayrı cinsel suçtan yargılanan oyuncu, kefaletle serbest bırakılmıştı. 

NE OLMUŞTU?

Yaklaşık beş sene önce cinsel saldırı davasıyla gündeme gelen oyuncu Kevin Spacey, yeni taciz suçlamalarıyla bir kez daha hakim karşısına çıkması bekleniyordu. Davalardan birinin Spacey'nin 2005 yılında Londra’da geçen bir olay sonucunda olduğu belirtilirken, diğer davacı ise oyuncunun 2008 yılında kendisini taciz ettiğini iddia etti. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)