Kerem Tunçeri Galatasaray'da genel direktör oldu

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın genel direktörlüğüne Kerem Tunçeri getirildi. Tunçeri, "Çok çalışacak ve kulübümüzü onurlandırma yolunda ilerleyeceğiz" dedi.

Kerem Tunçeri
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray Kulübü, Erkek Basketbol Takımı'nda genel direktörlük görevine Kerem Tunçeri'nin getirildiğini açıkladı.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, son olarak A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın menajerliğini üstlenen Tunçeri'nin yeni sezondan itibaren sarı-kırmızılı ekibin genel direktörlüğünü yapacağı belirtildi.

Basketbola Galatasaray altyapısında başlayan Kerem Tunçeri, 1996-2000 yıllarında sarı-kırmızılı formayı giydi. Tunçeri birçok kulüpte oynamış ve 2015-2016 sezonu sonunda oyunculuk kariyerini noktalamıştı.

'GERİ DÖNMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM'

2016 yılından bu yana üstlendiği A Milli Erkek Basketbol Takım Menajerliği görevinden ayrılan Tunçeri, sosyal medya hesabından da bir mesaj yayımladı. Tunçeri, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye Basketbol Federasyonu’nda 2016 yılından bu yana yürütmekte olduğum A Erkek Milli Takım Menajerliği görevimden ayrıldığımı kamuoyuna bildirmek isterim. A Milli Takım formasını en çok terleten erkek basketbolcu unvanım ile emekli olduğum milli takıma; Başkanımız, çocukluk ve takım arkadaşım Hidayet Türkoğlu’nun nazik davetiyle takım menajeri olarak geri dönmek benim için çok büyük bir onur olmuştur.

Görevimden ayrılırken, Başkanımız Hidayet Türkoğlu başta olmak üzere, federasyonumuzun yönetim kurulu üyelerine, çalışma arkadaşlarıma, milli takımımızda görev alan antrenörlerimize, teknik, idari ve sağlık personelimize ve tüm milli takım sporcularımıza teşekkür etmek istiyorum. Bugün ise milli değerlerimize ve milli takımımıza bir başka alanda hizmet etmek üzere; çocukluğuma, basketbola alt yapısında başladığım ilk takımıma ve baba mirası Galatasaray Spor Kulübüme geri dönmenin mutluluğunu yaşıyorum. Galatasaray Camiası’na ve değerlerine yakışır bir basketbol organizasyonu kurmak için çok çalışacak ve kulübümüzü onurlandırma yolunda ilerleyeceğiz.” (HABER MERKEZİ)