Kerem Demirbay imzayı attı: 'Salı gecesi İstanbul'a bir adam indi...'

Galatasaray, Kerem Demirbay ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Demirbay'ın transferi Ezel jenerik müziği ile duyuruldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galatasaray Kulübü, geçen sezon Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayer Leverkusen'de forma giyen orta saha oyuncusu Kerem Demirbay ile 3 yıllık anlaşma sağladığını açıkladı.

Anlaşmaya göre sarı-kırmızılı kulüp, oyuncuya her sezon için net 1 milyon euro, eski kulübü Bayer Leverkusen'e ise 3,7 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Kerem Demirbay ve kulübü Bayer 04 Leverkusen Fussball GmbH ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne, 3 milyon 700 bin euro transfer bedeli ödenecektir. Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 1 milyon euro sezonluk ücret ödenecektir" denildi.

Demirbay, geçen sezon Bundesliga'da çıktığı 24 maçta 4 gol 3 asistlik performans göstermişti.

 

EZEL MÜZİĞİ İLE VİDEO

Öte yandan Demirbay'ın havalimanındaki görüntüleri sosyal medyada Ezel'in Ramiz Dayı'sına benzetildi. Bu benzetme üzerine Galatasaray sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Salı gecesi İstanbul'a bir adam indi... Elinde bir bavul, içinde parçalı bir forma" ifadelerine yer vererek Ezel müziği ile bir tanıtım videosu yayınladı.

Demirbay, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turu rövanş maçında Zalgiris Vilnius ile karşılaşmasını tribünden izlemişti. (HABER MERKEZİ)