Kerem Bürsin'den '120 bin lira' açıklaması: Olan oldu...

Kerem Bürsin, Bay J'nin tepkilere neden olan çıkışına yanıt verdi: Böyle bir şeye hem zaman ayırmaya hem de konuşmaya gerek yok.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fox TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Kerem Bürsin Yıldız Teknik Üniversitesi'nde gerçekleştirilen ödül töreninde sunucu Bay J'nin sözleriyle ilgili gazetecilere açıklama yaptı. Bürsin, "O tarz şeylere cevap vermeye gerek yok. Olan oldu. Böyle bir şeye hem zaman ayırmaya hem de konuşmaya gerek yok. Hiç önemli değil" dedi.

NE OLMUŞTU?

Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız İşletme Kulübü tarafından düzenlenen ve bu yıl 19.’su gerçekleştirilen 2020 Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni, Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Korona virüsü salgını nedeniyle seyircisiz ve hibrit sistemle düzenlenen törenin sunuculuğunu Bay J yaptı.

'Sen Çal Kapımı' adlı dizide Hande Erçel'le başrolü paylaşan oyuncu Kerem Bürsin, 2020 Yılında En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu ödülünü aldı. Törende konuşma yapan Bürsin, "Beni bu ödüle layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim. Çok onurlandırdınız. Zor bir seneydi hepimiz için. O yüzden diyecek çok bir şey yok. Umarım daha güzel yıllar bizi bekler. Umarım sınıfta kalan dünya düzeni artık değişir. İyi akşamlar" ifadelerini kullandı. 

Bürsin'in ödülünü alarak sahneden indiği sırada törenin sunuculuğunu yapan Bay J, Bürsin'in konuşmasına atıfta bulunarak, "Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti" dedi. 

Bay J'nin bu çıkışı tepkilere neden oldu ve sunucu Instagram hesabından özür diledi. (HABER MERKEZİ) 

 

Etiketler kerem bürsin bay j