Kerem Bürsin ve Alvaro Morte'den ortak proje

Oyuncu Kerem Bürsin, La Casa De Papel oyuncusu Alvaro Morte ile yeni bir projeye imza atacaklarını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçen günlerde Etiler'de görüntülenen Kerem Bürsin, La Casa de Papel oyuncusu Alvaro Morte'yle son görüşmeleri hakkında konuştu. Morte ile bir projede yer alacaklarını söyleyen Bürsin, "Alvaro ile son görüşmemiz çok güzel geçti" dedi.

Morte'yle görüşmelerini anlatan Bürsin, "Alvaro ile bayağı bir şeyler konuştuk. Türkiye'de sinema sektörünü, dünya genelinde sinema sektörünü konuştuk. Bir işe ortak girdik kendisi ile o yüzden onları konuşuyoruz. Beraber olduğumuz ortaklık başka bir şey ama o yapacağımız ortaklığı da sinemaya aktaracağız" diye konuştu. 

'YENİ DOSTLUKLAR, YENİ İŞLER'

Bürsin, basın mensuplarının, "Alvaro Morte veya Antonio Banderas ile bir projede yer alır mısınız peki?" sorusuna da "Bazı görüşmelerimiz oldu. İspanya'da da iyi karşılandık, güzeldi her şey" diyerek yanıt verdi. Antonio Banderas hakkında da konuşan oyuncu, "Yeni dostluklar, yeni işler edindim. Öyle bir usta oyuncuyla bir araya gelebilmek, bir şeyler paylaşmak çok önemli. Beraber olabileceğimiz bir projeyi de konuştuk. İki taraf da birlikte rol alınacak proje için istekliydi" ifadelerini kullandı.