Kenan İmirzalıoğlu, Simay Atlı hakkında konuştu: Çok üzgünüm

Kenan İmirzalıoğlu, depremde hayatını kaybeden yarışmacı Simay Atlı hakkında konuştu. İmirzalıoğlu, "Çok üzgünüm. Allah bu felaketi de inşallah bir daha başımıza getirmesin" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- "Kim Milyoner Olmak İster?" adlı televizyon programının sunucusu, oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Maraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden program yarışmacısı Simay Atlı hakkında konuştu.

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan İmirzalıoğlu, "Allah bu felaketi de inşallah bir daha başımıza getirmesin. Umarım gereken bütün önlemleri alırız. Sonra konuşalım üzgünüm" dedi.

Yaklaşık bir ay önce yarışmaya katılan, 21 yaşındaki psikoloji öğrencisi Atlı, Maraş'ta çöken Penta Park'ta yaşıyordu. Simay Atlı ve annesi çöken binada hayatını kaybetti.

'NASIL OLABİLİRİZ Kİ?'

44 bin 218 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan depremler hakkında "Olaylarla alakalı konuşmak istemiyorum çok üzgünüm, nasıl olabiliriz ki?" ifadelerini kullanan oyuncu, "Oktay Kaynarca ile görüşüyor musunuz?" sorusuna ise "Evet görüşüyorum Oktay'la aramız gayet iyi" yanıtını verdi.

YAYINA ÇIKMAMIŞLARDI

Türkiye’nin sekiz ulusal televizyon kanalı ATV, Fox, Kanal D, Kanal 7, Show, TRT 1 ve TV8 depremzedelere yardım için ortak yayın yapmıştı. Depremin ilk günlerinde AHBAP Derneği başkanı Haluk Levent'le birlikte bağış toplayan oyuncular Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu ATV'nin ortak yayınında yer almamıştı. (HABER MERKEZİ)