Kemal Kılıçdaroğlu: Hatadan dönülmez ise diğer adımları da atacağım

Elektrik zamlarının geri alınması için faturasını ödemeyeceğini açıklayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Bu hatadan ivedilikle dönülsün. Dönülmez ise diğer adımları da atacağım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Zam geri alınana kadar elektrik faturasını ödemeyeceğini duyuran CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, "hatadan dönülmezse diğer adımları atacağını söyledi. 

Dün sosyal medyada paylaştığı video ile açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan, 31 Aralık'ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar, bugünden itibaren hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim" demişti. 

Bugün TBMM'de basın toplantısı düzenleyen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Genel Başkanımız faturasını ödeyemeyen, ödeme güçlüğü çeken on milyonların sesi olmuştur. Karanlıkta kalmayı göze almıştır. Bir kurumsal karar almamış, aldırmamıştır. Bu, onun kişisel protestosudur, Adalet Yürüyüşü'ne başladığı gibi tek başına başlamıştır. Kendisi 2 Ekim 2021, Abant kampında uyarmıştı. Ne uyarı yaptıysa, ne söz verdiyse arkasında durmaktadır" dedi.

Özel'in açıklamasını Twitter hesabından paylaşan Kılıçdaroğlu, "Bu konuda uyarımı aylar önce yapmıştım. Bu konuyla ilgili ilk adımımdır. Bu hatadan ivedilikle dönülsün. Dönülmez ise diğer adımları da atacağım!" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)