Keçiören Belediyesi'nin aracında 3 kilo esrar yakalandı

Ankara Keçiören Belediyesi'ne ait resmi aracı durduran narkotik polisi 3 kilo esrar buldu. 'Satıcı değilim, kendim içiyorum' diyen ancak gözaltına alınan şoför A.B.'nin işten atıldığı açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Ankara narkotik polisi, Keçiören Belediyesi’ne ait bir araçta 2 kilo 900 gram esrar yakalandı. Keçiören Belediyesi yetkilileri olayı doğruladı, aracı kullanan ve 'uyuşturucu madde ticareti'nden gözaltına alınan belediye personeli A.B.'nin, 'Başkan talimatıyla' işten çıkartıldığını söyledi.

T24'ten Eray Görgülü'nün haberine göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri 15 Ağustos gecesi, Keçiören Belediyesi’ne ait 06 BM 3165 plakalı araca operasyon yaptı. Aramada aracın sol arka koltuğunda streç filme sarılmış beş pakette yaklaşık 2 kilo 900 gram esrar ele geçirildi. "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla gözaltına alınan A. B.’nin belediyede şoför olarak çalıştığı öğrenildi.

'SATICI DEĞİL, İÇİCİYİM'

A. B., Emniyet’te verdiği ifadesinde şunları söyledi: “Bir yıldır Sakalar kavşakta uyuşturucu madde satan Cango lakaplı şahıstan her hafta 25-30 gram civarı esrar maddesine bin 200 TL vererek satın alıp kullanıyordum. Bir hafta önce yine gittiğimde Cango isimli şahıs bana ‘Sen sürekli olarak benden esrar satın alıyorsun, sürekli gelip gitme’ dedi. Bana elinde bulunan 3 kilo civarı esrar maddesini uygun fiyattan 8 bin TL’den verebileceğini söyledi. 2 bin TL civarı param vardı, geriye kalan kısmını ise sonra ödemek koşuluyla aldım.”

BELEDİYE ARACI NARKOTİK OTOPARKINDA

AB., “Keçiören Bademlik Mahallesinde bir adreste yüklü miktarda uyuşturucu madde bulundurduğu ve sattığı”na yönelik iddialar üzerine de “Esrar maddesini kullanmak amacıyla satın aldım kesinlikle uyuşturucu madde ticareti gibi bir amacım yoktur” dedi. B., sorgusunun ardından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlamasıyla savcılığa sevk edilirken, belediyeye ait 06 BM 3165 plakalı aracın halen Narkotik otoparkında tutulduğu öğrenildi. (HABER MERKEZİ)