Keanu Reeves sunuculuğunda Formula 1 belgeseli geliyor: Disney+'ta yayınlanacak

Disney Plus'a Keanu Reeves tarafından sunulacak bir Formula 1 belgeseli geliyor. Belgesel, Brawn GP'nin kurucusu Ross Brawn'a odaklanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Keanu Reeves, Formula 1 belgeseli üzerinde çalışıyor. Henüz ismi belli olmayan belgeselin Disney Plus'ta yayınlanması planlanıyor. 

Variety'nin haberine göre, dört bölümlük belgesel dizisi, 2009'da Honda takımını satın alan, adını Brawn GP olarak değiştiren ve onu iki şampiyonluk zaferine taşıyan Formula 1 genel müdürü Ross Brawn'a odaklanacak. Ross Brawn'ın kendisinin de yer alacağı belgesel dizisinde ayrıca eski Ferrari başkanı Luca di Montezemolo ve pilotlar Rubens Barrichello ve Jenson Button'ın da yer alabileceği belirtildi.  

Keanu Reeves'in şimdiden yapım için röportajlar yaptığı da aktarılan bilgiler arasında. Geçen hafta Silverston'daki İngiltere Grand Prix'sinde konuşan Reeves, bir gazeteciye Brawn GP’nin olağanüstü hikâyesini anlatmak istediklerini belirtti. 

All3Media'nın sahibi olduğu North One Television'ın yapımcılığını üstlendiği belgesel dizisinin 2023 sonbaharında Disney+’a gelmesi planlanıyor.  (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)