Keanu Reeves başrolde: 'Constantine 2' geliyor

"Constantine", oyuncu Keanu Reeves ile geri dönüyor. Reeves, devam filminde yeniden John Constantine karakterini canlandıracak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - DC Comics evreninde geçen "Constantine"in devam filmi geliyor. Oyuncu Keanu Reeves, devam filminde tekrardan John Constantine rolünü canlandıracak.

Deadline'ın aktardığı habere göre, 2005 yapımı orijinal filmin yönetmenliğini de üstlenen Francis Lawrence, senaryoyu Akiva Goldsman ile birlikte kaleme alacak. Lawrence ayrıca yönetmen koltuğuna geri dönecek.

2005 yapımı "Constatine" filmi, ikiz kardeşi Isabel'in ölümünün intihar olmadığını kanıtlayabilmek için özel dedektif John Constantine'e başvuran Angela Dodson'ın (Rachel Weisz) hikâyesini anlatıyordu. Orijinal filmde Keanu Reeves ve Rachel Weisz'in yanı sıra Shia LaBeouf, Tilda Swinton, Pruitt Taylor Vince, Djimon Hounsou ve Gavin Rossdale rol aldı. 

KEANU REEVES, CONSTANTINE'İ TEKRAR CANLANDIRMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Geçtiğimiz yıllarda, "tekrar canlandırmak istediğiniz bir karakter var mı?" sorusuna, Constantine olarak cevap veren Keanu Reeves, filmin dünyasını çok sevdiğini ancak devam filmi denemeleri için başarılı olamadığını söylemişti. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)