Kazada yaralanan Sergen Deveci ölen arkadaşını andı: Burası cehennem Tolga

Oyuncu Sergen Deveci, ağır yaralandığı kazada vefat eden arkadaşı Tolga Güleryüz'ü andı: Seni çok özlüyorum oğlum, burası cehennem Tolga! 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Amasya’nın Merzifon ilçesinde turnedeki tiyatro ekibini taşıyan minibüsün yaptığı kazada ağır yaralanan oyuncu Sergen Deveci'nin sağlık durumu her geçen gün daha da iyiye gidiyor. 

Tedavisi devam eden Deveci, kazada hayatını kaybeden arkadaşı Tolga Güleryüz'ün fotoğrafıyla duygusal bir mesajı sosyal medyadaki takipçileriyle paylaştı: “Küslüğü aşabiliyorum, hasreti yenebiliyorum da yokluk denen illet var ya hani sırt dönmek gibi olmayan. Bir sır verse biteceğini söylese keşke bu an sona yakın diye. Her şeye yettiği düşünen insan bilse keşke zamanını. Diyelim yendik yası da diyelim kuruttuk yanakları da ya yokluk abi? Yokluğu nasıl yeneceğiz? Bulacağız seni oğlum Kadıköy'ün bir sokağında. Seni çok özlüyorum oğlum, burası cehennem Tolga!” 

Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu'nun hayatını kaybettiği kazada ekipten Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek yaralanmıştı.