Kayserispor’dan muhteşem geri dönüş

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında MKE Ankaragücü, Mondihome Kayserispor'a konuk oldu. Mondihome Kayserispor 2-0'dan geri dönerek maçı kazandı.

Fotoğraf: Beinsport
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gollü geçen karşılaşmayı Mondihome Kayserispor 2-0'dan geri dönerek 3-2 kazandı. Maçın ilk yarısı oldukça yavaş geçerken iki takım da pozisyon üretmede sorun yaşadı. 45 dakika boyunca gol sesi çıkmazken MKE Ankaragücü'nde bir anda skoru 2-0 yaptı. İlk olarak Bassogog sessizliği bozarken gol öncelikle ofsayt gerekçesiyle iptal edildi ancak VAR'dan gelen uyarının ardından gol geçerlilik kazandı. 

Beinsports'ta yer alan habere göre, ilk yarının böyle bitmesi beklenirken golden hemen sonra sahneye Efkan Bekiroğlu çıktı ve MKE Ankaragücü'nün son bölümde bulduğu gollerle devreye 2-0'lık skorla gidildi. İkinci yarı da ilk yarıda olduğu gibi devam ederken 53. dakikada Mondihome Kayserispor, Nazon'un attığı golle farkı bire indirdi. 

Golün ardından pes etmeyen Mondihome Kayserispor 62. dakikada Jeanvier'in attığı golle karşılaşmaya denge geldi ve skor 2-2 oldu. Gollerle beraber ikinci yarı daha tempolu geçerken karşılaşma tam 2-2 bitecek derken Carlos Mane 90+3'te Mondihome Kayserispor'a galibiyeti getiren golü attı.

Mondihome Kayserispor geri dönüşü tamamlayarak puanını 35 yaptı, MKE Ankaragücü ise 29 puanda kaldı

(HABER MERKEZİ)

Etiketler kayseri maç deplasman