Kayserispor'da 4 imza birden

Kayserispor Abdulkadir Parmak, Mert Çetin, Bertolacci ve Arif Kocaman'ı kadrosuna kattı. Başkan Berna Gözbaşı, kulübün hedefini ilk 10'a girmek olarak açıkladı.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı (ortada), İtalyan oyuncu Andrea Bertolacci (solda) ile futbolcular Mert Çetin (sağ 2), Abdulkadir Parmak (sol 2) ve Arif Kocaman (sağda).
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, kadrosuna kattığı 4 yeni futbolcuya imza töreni düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'ndaki tanıtım töreninde Trabzonspor'dan Abdulkadir Parmak, Hellas Verona'dan Mert Çetin, Karagümrük'ten Bertolacci ve Sakaryaspor'dan Arif Kocaman, kendilerini Kayserispor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladılar.

GÖZBAŞI: HEDEF İLK 10

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, son iki yıldır sancılı dönemler yaşadıklarını belirtti ve ligde hedefin şimdilik ilk 10 içinde bitirmek olduğunu söyledi. Gözbaşı, "Başından beri bunu söylüyoruz. 'Düşme' kelimesini kullanmak kulüpte yasak, yeni arkadaşlara da bunu söylüyorum. İki yıldır bundan zaten yeterince yorulduk. Asıl hedefimiz gelecek sene. Bu yıl artık oturan bir kadro oluşturup gelecek sene farklı hedeflerle ilerlemek istiyoruz" diye konuştu. Kurumsallaşmaya önem verdiklerini vurgulayan Gözbaşı, şöyle devam etti:

"Avrupa kulüpleri gibi olmak için hem ben hem yönetim kurulundaki arkadaşlarım görevdeyiz. Alt yapıdan yetişenlerle de güçlenmek istiyoruz. Hem Doğan'ı hem Emre'yi Avrupa kulüplerine gönderdik. Alt yapıdan Nurettin'i de önümüzdeki günlerde Portekiz'deki bir kulübe gönderip, gelişmesini istiyoruz. Alt yapıdan yetişen oyuncularımızın Avrupa'daki disiplini ve orada yetişip ülkemize döneceklerse dönmeleri gibi alt yapımızın bir hedefi var. Yukatel Kayserispor'u tam anlamıyla futbol endüstrisinin içinde kurumsal bir yapı haline getirip, kendi gelirini kendi yaratan bir modele dönüştürmek istiyoruz."

Gözbaşı, takıma yeni katılan oyunculara "Hoş geldiniz" dedi ve "Benim ve yönetimdeki arkadaşlarımız için gerçekten zorlu bir dönem oldu. Transfer yasağı vardı, açmak, dakikalarla yarışmak, bir yandan da böyle değerli oyuncuları bizim formamızın renkleri altına almak, onların buraya gelmesini sağlamak zor bir süreçti ama sonu keyifli oldu, hayırlı olsun" diye konuştu. (AA)