Kayseri'de hafif ticari araç şarampole devrildi: 4 ölü, 10 yaralı

Kayseri-Malatya yolunda, sürücüsünün kontrolünden çıkıp şarampole yuvarlanan hafif ticari araçtaki 4 kişi vefat etti, çoğu çocuk 10 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kayseri- Malatya yolunun Karatay mevkiinde 46 LA 761 plakalı hafif ticari araç henüz bilinmeyen bir nedenle şarampole devrildi. 

Kahramanmaraş'tan Nevşehir'in Kozaklı ilçesine giden Ejder B. yönetimindeki araç, kontrolden çıkarak, şarampole devrildi. Kazada araçta bulunan 4 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaralıları ilk müdahale sonrası ambulanslarla hastanelere kaldırdı 

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Kazada vefat eden 4 kişinin Fatma B, Fatma Ö, Şerife S. ve Sümeyra C. olduğu belirtildi. Kazada yaralanan kişilerin ise sürücü Ejder B. (61) ile Hasan Ş. (12), Hasan Hüseyin Ş. (11), Ebrar Ş. (13), Ecrin Ş. (6), Zümra Ö. (5), Halis C. (4), Asya Sudem Ö. (2), Ayşe C. (1) ve İsrafil Ö. (1) olduğu bildirildi. 

TATİLE GİDİYORLARDI

Araçta bulunanların, Kahramanmaraş’tan tatil için Nevşehir’in Kozaklı ilçesine gitmek için yola çıktıkları kaydedildi. Ayrıca, jandarma ekiplerinin yaptığı ilk çalışmada hafif ticari araçta mekanik bir arızanın olmadığı bildirildi. (DHA)

Etiketler kayseri kaza vefat